Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Frezyderm Eye Balm Puffiness & Dark Circles.

Ένα απο τα δώρα που παρέλαβα τα Χριστούγεννα για την γιορτή μου , ήτανε η κρέμα ματιών Eye Balm Puffiness & Dark Circles απο την εταιρεία Frezyderm.
Άν και εγώ πάντα επιλέγω αντιρυδιτικές κρέμες ματιών (λογω ηλικίας....ναι ναι η δεκαετια των πρώτων άντα ειναι δύσκολη ...) , την κράτησα γιατί πέρα απο το ότι ήτανε δώρο απο αγαπημένη φίλη παρατήρησα οτι το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι μου ήτανε αρκετά έντονοι.
 Η υφή της είναι λεπτόρευστη,απορροφάται εύκολα και δεν είναι λιπαρή.Υπόσχετε οτι μειώνει τις λεπτές ρυτίδες,καταπολεμά τους μαύρους κύκλους,τις σακούλες και την θαμπή όψη της επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.Μετά απο ένα μήνα χρήσης εγώ διαπίστωσα οτι τα πρηξίματα των ματιών μου εχουν μειωθεί αισθητά,η ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών ειναι εξαιρετική( σαν βάση πρίν απο το κονσίλερ λειτουργεί άψογα) και επίσης παρατήρησα οτι η περιοχή των ματιών μου είναι φωτεινή και πιο ήρεμη.Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με προιόντα και ως αισθητικός δοκιμάζω αρκετά, αλλα η συγκεκριμένη κρέμα με εξέπληξε ευχάριστα.
Η συσκευασία που την παρέλαβα είχε δώρο το Facial Scrub 15ml & το Revitalizing Serum 5ml και η τιμή του ήτανε στα 21.60 ευρώ αλλά η τιμή αλλάζει σύμφωνα με τις εκπτώσεις που υπάρχουν στα σημεία πώλησης.
Το Facial Scrub το έχω τελειώσει και θα αγοράσω την κανονική συσκευασία πολυ σύντομα γιατί οι εντυπώσεις μου ειναι εξαιρετικές αλλα θα αναφερθώ εκτενέστερα σε επόμενο άρθρο.
Όλα τα προιόντα της Frezyderm  τα βρίσκετε στα φαρμακεία καθώς επίσης και στα Hondos Center.
Mπορείτε να βρείτε την σελιδα τους στο Facebook εδώ
Εσείς έχετε δοκιμάσει την συγκεκριμένη κρέμα? Θα χαρώ να διαβάσω και την δική σας άποψη .
Εώς την επόμενη μου ανάρτηση σας φιλώ γλυκά ....Χρύσα.

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα ακούγεται! Δεν αφήνει κάποιο φιλμ στην επιδερμίδα δηλαδή ε; Θα την έχω κατά νου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι Σταυρουλα απορροφατε πολυ ευκολα και δεν αφηνει καθολου λιπαροτητα,είναι παρα πολυ καλη....τουλαχιστον απο οσες εχω δοκιμασει κατι ενιωσα στην επιδερμιδα και ειδα το βλεμμα μου ξεκουραστω.

      Διαγραφή