Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Beauty Haul No2 Iανουαριος 2015

Παρακολουθώντας ένα βίντεο μιας πολυ γλυκιάς  Youtubers της Αναστασίας απο την όμορφη και αγαπημένη μου Θεσ/νίκη(ολα τα στοιχεία για το κανάλι της θα τα βρείτε εδώ και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή :)....) μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω μία  αντιρυτιδική κρέμα απο μία Ιταλικη εταιρεία για την οποία η Αναστασια μιλούσε με τόσο ενθουσιασμό.Αυτή η κρέμα λοιπον ειναι η Cera di Cupra Multiazione
 Aντιρυτιδική κρέμα πολλαπλής δράσης η οποία έχει πλούσια σύνθεση και απαλή υφή, θρέφει, τονώνει και μειώνει τα σημάδια του χρόνου. Με UV φίλτρα για προστασία από τον ήλιο.Την έχω λατρέψει και θα ακολουθήσει σιγουρα αναλυτικό rewiew.Απευθύνετε σε ηλικίες άνω των 30 ετών .Tην έχω αγοράσει απο φαρμακείο της γειτονιάς μου στην τιμή των 12 ευρω αλλα μπορείτε να την βρείτε και φθηνότερα σε ηλεκτρονικά φαρμακεια.
Το επόμενο προιόν ανοίκει στο μακιγιάζ και ειναι περιορισμένης κυκλοφορίας Lip and Cheek Doll απο την εταιρεία The Body shop.

Έχει glossy υφή και είναι ένα προίον για τα χείλη αλλα και τα μάγουλα.Αφήνει ένα απαλό gloss αποτέλεσμα στα χείλη ενω στα μάγουλα(δεν χρειάζετε μεγάλη ποσότητα) χαρίζει μια ελαφριά λάμψη.Η συσκευασία του με τρέλανε με την πρώτη ματια οπότε μου ήτανε αδύνατον να μην την αγοράσω. Επίσης για κάθε ειδικά επιλεγμένο δώρο ,ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό, η The Body Shop θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολουθήσει ένα παιδί ένα μάθημα.Η τιμή του ητανε στα 15 ευρώ αν δεν κανω λάθος και αξιζε για αυτήν την αξιέπαινη πράξη των The Body Shop.Υπήρχε και μια προσφορά στο καταστημα ,με την αγορά προιόντων απο 17 ευρώ και πάνω σου δίνανε δώρο ένα Body Butter της αρεσκίας σου.Ετσι αγόρασα και ένα σφουγγαράκι απο το καταστημα το οποίο ειναι εξαιρετικό και πείρα δωρο το Βody Butter Beurre Corporel (μύρτιλο) στην συσκευασιά των 50ml.
Αλλη μια πρόταση απο την γλυκιά Κατερίνα,Ελληνίδα Youtubers και αυτή μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της εδώ 
Είναι η Mineral Terracotta powder απο την εταιρεία Golden Rose.
Εγώ επέλεξα το Νο 02.Είναι μια εξαιρετική καλυπτική οικονομική πούδρα προσώπου η οποία σε μη προβληματικά δέρματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της.Προσφέρει πολύ ωραία φωτεινότητα στο δέρμα και υφή της είναι απαλή και δεν αφήνει αυτή την ανταισθητική αίσθηση της σκόνης.Ενα πολύ αγαπημενο προιόν το οποίο μπορεί ανετα να ανταγωνιστει πούδρες απο high end εταιρείες.
 θα το αγοράζω συνέχεια και η τιμή που το αγόρασα απο συνοικιακό κατάστημα ήτανε στα 5.80 ευρώ.
Απο την επαγγέλματική έκθεση ομορφίας στην Θεσ/νίκη αγόρασα 5 προιόντα απο την εταιρεία W7











Θα ξεκινήσω απο την μάσκαρα η οποία έχω διαβάσει οτι είναι dupe για την Benefit They're Real αλλα δυσtηχώς δεν μπορώ να έχω αποψη γιατί δεν την εχω δοκιμάσει και της w7 την έχω αγοράσει για giveaway.To royz Africa ομως με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη στην απόδοση,την υφή και για την όμορφη καφεμώβ απόχρωση του.To Honey Queen Bronzer είναι ενα ελαφρύ bronzer το οποίο ειναι πολυ καλό για κοψίματα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ,ενω στις πιο σκούρες αφήνει μια πολυ ομορφη λάμψη.Μου αρέσει παρα πολύ γιατί χαρίζει το χρώμα της υγείας στην επιδερμίδα μου.
Το porefection είναι ένα primer προσώπου (βαση για μακιγιαζ). Η υφή του ειναι τόσο απαλή και αφήνει ενα αψεγάδιαστο δέρμα ετοιμο να δεχθεί το makeup.To έχω λατρέψει αυτο το προιόν και θα το αγοράζω συνέχεια.Επισης θεωρείτε dupe για το benefit porefessional primer.
Tέλος το Night glow είναι ένα highlighter οποίο προσφέρει την απόλυτη λάμψη στα ζυγωματικά καθώς και σε όλο το πρόσωπο αν προσθέσουμε δύο σταγόνες μέσα στο makeup.
Η τιμη και για τα 5 προιόντα ήτανε 25 ευρώ (προσφορά έκθεσης).
Ακόμη απο την ίδια έκθεση αγόρασα το αγαπημένο μου highlighter απο την εταιρεία The Balm
και δεν είναι άλλο απο το Mary Lou Manizer 
Ενα λατρεμένο προιόν για πάρα πολλές κοπέλες ,ητανε το μοναδικό που έλλειπε απο την συλλογή μου τις υπόλοιπες κυρίες τις είχα αγορασει το καλοκαίρι (Βetty & Cindy) και χάρηκα πάρα πολύ για αυτή την αγορά.Τελεια απόδοση,βουτυρένια υφή καταπληκτική λάμψη.Το αγόρασα απο το stand της εταιρείας make me up στην τιμή των 12 ευρώ (τιμή έκθεσης).
Εδω πρέπει να αναφέρω οτί η έκθεση Beauty Macedonia απευθύνετε μόνο  σε επαγγελματιές του κλάδου της ομορφιάς και υπάρχουν καλύτερες τιμές για μαζικές αγορές απο τους επαγγελματιές.
Αλλη μια εταιρεία που τίμησα στην έκθεση ήτανε η Aden Cosmetics


















Θα ξεκινήσω με την Face Powder n 01 η οποία ειναι μια πούδρα σεταρίσματος ,μέτριας κάλυψης η
οποία προσφέρει ματ αποτέλεσμα.Απλώνετε ομοιόμορφα και δεν αφήνει υπολείματα σκόνης στο πρόσωπο.
To make up Cream είναι υγρό make up μακράς διάρκειας για μεσαία κάλυψη.Εγώ έχω επιλέξει την απόχρωση νο 2 (νομιζω οτι διαθέτει 8 αποχρώσεις η εταιρεία) και το εχω επιλέξει για το πρωινό μου μακιγιά το οποίω δεν θέλω να είναι βαρύ.Επίσης αγόρασα δύο mascara την Intelligent voluminous lashes περιέχει μικροφίμπρες οι οποίες μακραίνουν τις βλεφαρίδες.Προσφέρει dramatic look και δεν δημιουργεί αλλεργίες.Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό και θεωρώ ότι ειναι μια απο τις καλύτερες μάσκαρα της αγοράς.
H universal 3 in 1 mascara είναι για όγκο,μάκρος διαχωρισμό.Το βουρτσάκι της ειναι τρίχινο και εύκαμπτο και δίνει την δυνατότητα χτισίματος της βλεφαρίδας.
Τέλος θα κλείσω με το νεό μολύβι ματιων της εταιρειας Αden to  Aden Pro Longwear 24Hours Eyeliner & Khol Kajal  
και το Liquid Lipstick  No 24  Δύο νέα προιόντα της εταιρείας με μεγιστη διάρκεια και τα δύο.Δεν έχω λογια για την περιγραφή τους γιατί απλα είναι τέλεια και τα απόλυτα εργαλεία για ένα make up artist και όχι μόνο.Η απόδοση τους ειναι ακρίβως η περιγραφή που δίνει η εταιρεία . Μεγιστη αποδοση και 24 ώρες σταθερότητα. Απλα τα λατρεύω!!!!!!
Και εδώ θα κλείσω  αυτό το μεγάλο post ,συγνώμη αν σας κούρασα ,θα ακολουθήσει και haul No3. Θα περιμένω τα σχόλια σας και θα ήθελα πολυ να ακούσω την αποψη σας για τα προιόντα αν τα έχετε δοκιμάσει.Επισης οτιδήποτε έχετε να μου προτείνετε ειναι καλοδεχούμενο .
Εώς την επόμενη ανάρτηση μου σας φιλώ γλυκα..... Χρύσα.
Οι μικροφίμπρες που περιέχει δίνουν σώμα και μακραίνουν τις βλεφαρίδες. Δίνει dramatic look χάρις στο έντονο μαύρο χρώμα της. - See more at: http://www.beautytestbox.com/aden-cosmetics-intelligent-mascara-voluminous-lashes-dramatic-curl-10ml#sthash.hjJLJInX.dpufΕχει πλαστικο βουρτσάκι και την θεωρω μία απο τις καλύτερες μάσκαρα στην αγορά. Η Universal 3 in 1 mascara έχει τρίχινο ευκαμπτο βουρτσάκι το οποίο προσφέρει μακρος,όγκο και διαχωρισμο.
ADEN COSMETICS- Face Compact Powder 01
ADEN COSMETICS- Face Compact Powder 01

2 σχόλια:

  1. με γεια .... έχω και εγω τα δυο ρουζ της w7 και ειναι πολυ όμορφα πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ Νινα .Ναι ειναι και εχουν πολυ καλη ποιοτητα. :)

      Διαγραφή