Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Προιοντα τα οποια δεν ικανοποιησανε τις αναγκες μου!!!


Γεια σας κορίτσια.
Kάποια προιόντα δυστηχώς μας αφήνουν απογοητευμένες.Σίγουρα αυτα που δεν ικανοποιήσανε τις δικές μου ανάγκες  για καποια αλλη κοπέλα να είναι τέλεια.Πολλά πεζουν ρόλο όπως ειναι ο τύπος και η ευαισθησια του δέρματος και των ματιών . Κάποια απο τα προίοντα που θα σας δείξω τα έχω αγοράσει και κάποια ήτανε σε περιοδικά,δυστηχώς όμως δεν θυμάμαι σε ποια.
 Ας ξεκινήσω όμως για να μην γινομαι κουραστική.
  •  Rilken Cromatics extra cover
  
Το συγκεκριμένο make up ήτανε δώρο σε κάποιο περιοδικό (συγχωρέστε με αλλά δεν θυμάμε σε πιο).Περιγράφει οτι ειναι καλυπτικό και ενυδατικό.Καλυπτικό ναι αλλα καθόλου ενυδατικό .Εχω μεικτή επιδερμίδα και καθότανε σαν στόκος.Δεν μπορόυσα να το δουλεψω γιατι δημιουργούσε πολλες γραμμές και το αισθανομουν πάρα πολυ βαρύ στο προσωπο μου.Το χρησιμοποίησα μόνο μία φορά και η απογοήτευση μου ήτανε πολύ μεγάλη. 
  • FAAB cream conceler
 Aκόμη ένα προιόν το οποίο ήτανε δώρο σε περιοδικό.Το συγκεκριμένο concealer είναι και καλυπτικό και ενυδατικό.Το χρησιμοποίησα δύο φορές για να τεστάρω αν ευθύνετε για τον ερεθισμό που δημιουργήθηκε στην επιδερμίδα μου ,στην περιοχή των ματιων και δυστηχώς επιβαιβεώθηκα.Καποιο απο τα συστατικά του ερέθισε την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιων μου αλλα ευτύχως ο ερεθισμός εφυγε σε 2 ημέρες.
  • Giorgio Armani Eye To Kill
Πρίν αγοράσω τη συγκεκριμένη μάσκαρα απο τα hondos center είχα ενα δείγμα το οποίο ήτανε δώρο σε ένα περιοδικο.Με είχε ξετρελάνει με την απόδοση  του χρώματος ,το μήκος και τον όγκο που έδινε στις βλεφαρίδες μου. Το κανονικό προιόν όμως δεν έχει καμία σχέσει με το δείγμα.Δεν προσφέρει τίποτα απο τα παραπάνω συν οτι ξηραίνεται και σπάει σε κομματάκια μετα απο κάποια ωρα με αποτέλεσμα να λερώνετε η περιοχή των ματιών και η εικόνα να είναι πολύ αντιαισθητική.Δυστηχώς μετα απο αυτο το Ποστ θα παρει τον δρόμο για τα σκουπίδια και λυπάμαι γιατι ειναι ένα ακριβό προιόν.
θα κλείσω με μια σκιά ματιών την
  • Εssence Metal Glam Eye Shadow No 01



H απόδοση της είναι μέτρια αλλά αυτο που με ενόχλησε είναι οτι θρυμματίζεται κατα την εφαρμογή της και γεμίζει το μάτι και η γύρω περιοχή με σκιά.Είναι πολύ φθηνό προιόν ,πολύ ωραιο χρώμα αλλα η χρήση της με δυσκόλεψε αρκετά.
Εσείς εχετε δοκιμάσει καποια απο αυτά τα προιόντα?
Θα περιμένω τα δικά σας σχολια και μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ γλυκά....Χρύσα.

6 σχόλια:

  1. απο αυτα έχω δοκιμάσει το πρώτο εγω το πέταξα λόγω της έντονης μυρωδιές του καλη αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Rilken foundation νομίζω ότι ήταν στο Mirror...Γενικά σαν εταιρία η Rilken θεωρώ ότι δεν είναι και πολύ αξιόλογη! Μόνο βερνίκια έχω χρησιμοποιήσει, αλλά δε μου γεμίζει το μάτι :)
    Όσο για την Armani, κρίμα! Όταν δεν σου κατσει ενα τοσο ακριβο προιόν, όσο να ΄ναι αισθάνεσαι ότι έδωσες τζάμπα τα χρήματά σου.
    Φιλιά, Λίλα από www.beautymaniac.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λια δεν μπορεις να φαντασστεις ποσο απογοητευτηκα γιατι ημουν σιγουρη για την μασκαρα επειδη την ειχα δοκιμασει σε δειγμα και την αγορασα χωρις εκπτωση αν θυμαμαι καλα γυρω στα 40 ευρω και απλα θα παει στα σκουπιδια.

      Διαγραφή
  3. πολύ όμορφο blog! καλή αρχή! νέο μέλος! φιλιά!

    www.fashionizein.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστω πολυ Θεανω να εισαι καλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή