Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Aγαπημένα προιόντα Οκτωμβρίου


Ο μήνας οκτώμβριος για εμένα θεωρείτε ο πιο μελαγχολικός μήνας του χρόνου και προσπαθώ με κάθε τρόπο να αλλαξω την διάθεση μου και αυτό το πετυχαίνω με κάποιες αγορές περιποίησης και μακιγιάζ!!!
Για το καθαρισμό του προσώπου χρησιμοποίησα το clenser wash απο την Juliette Armand.Λατρεμένο σαπουνάκι υγρής μορφής το οποίο καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος από ρύπους και αφαιρεί το μακιγιάζ και τη λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.
Η τιμή του είναι 13.50 euro και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
 Για την ενυδάτωση του προσώπου χρησιμοποίησα την Hydra action cream απο την Juliette Armant η οποία περιέχει υαλορονικό οξύ και στόχος της ειναι η βαθιά ενυδάτωση.
Η τιμή της είναι 37,50euro και μπορειτε να τη βρείτε εδώ καθώς και σε όλα τα ιστιτούτα αισθητικής.
Αυτό τον μήνα λάτρεψα το body mist Amber Romance απο την victoria secret....Το αρωμα του ειναι  πολύ θυληκό και η διάρκεεια του εξαιρετική!!!
Η τιμη του είναι στα 15,50 euro και μπορείτε να το βρείτε σε ολα τα stand της Victoria secret οπου υπάρχουν στα αφορολόγιτα καταστήμα και στα αεροδρόμια!!!Ισως να υπάρχει και κάποιο κατάστημα στην Αθήνα αλλα δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέριες!!!
Οι πούδρες και οι σκίες που χρησιμοποίησα ηταν cindy-lou manizer για φυσική λάμψη στα ζυγωματικά,η betty-lou manizer για face contouring και nude eyeshadow palete απο την εταιρεία The Balm οι οποίες εχουν εξαιρετική απόδοση και διάρκεια προσφέροντας επαγγελματικό αποτέλεσμα...Μπορείτε να τα βρείτε εδώ καθώς και στο e-shop απο το beauty test box εδώ
Αυτά ήτανε τα δικά  μου αγαπημένα προιόντα του μήνα Οκτωμβριου και θα περιμένω να δω και τα δικά σας.Σας φιλώ γλυκά ...Χρύσα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου