Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Haul Juliette Armand

Η εταιρεία Juliette Armand είναι Ελληνική και απευθύνετε σε επαγγελματίες αισθητικούς αλλα και σε δερματολόγους .Μπορείτε να την βρείτε σε εξιδικευμένα ινστιτούτα ομορφιάς ,σε δερματολόγους καθώς και απο το e-shop της εταιρεία Juliette Armand e-shop.
Εγώ πέρα απο προσωπική χρήση την χρησιμοποιώ και για επαγγελματικό σκοπό και μπορώ να σας εγγυηθώ για την εξαιρετική τους ποιότητα .
Ας δούμε όμως τι αγορές έχω κάνει.

Chocolate sensi mask μάσκα με σοκολάτα ,βούτηρο κακάο,και καραμέλα για βαθεία ενυδάτωση και σύσφιξη για κανονικά και ευαισθητα δέρματα.Πολύ αγαπημένη μάσκα προσώπου.
Dermabrasion Gel gel  ισχυρής απολέπισης με μικροκρυστάλλους οξειδίου του αργιλίου  και bamboo.Πήλινγ προσώπου για μεικτά -λιπαρά δέρματα, το οποίο καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξηραίνει και να τραυματίζει το δέρμα.
Αntiage eye mask μάσκα ματιών πολλαπλής δράσης που αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους ,τα πρηξίματα ,τις ρυτίδες και την χαλάρωση γύρω απο τα μάτια.....λατρεμένο προιόν.
Αntiage eye serum Oρός ματιών ο οποίος αναπλάθει το δέρμα και καταπολεμά τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους.
Ηyaluronic acid serum Ορός με υαλουρονικό οξύ με ισχυρή ενυδατική και συσφικτική δράση.Είναι οτι ακριβώς υπόσχετε και ειναι το αγαπημένο μου seroum το οποίο χρησιμοποιώ είτε κατω απο την κρέμα προσώπου ,είτε μόνο του.
Λόγο επαγγελμάτος δοκιμάζω διαφορα προιόντα φαρμακευτικά,επαγγελματικά για να έχω προσωπική άποψη αλλα τα συγκεκριμένα ειναι αγαπημένα και δεν λείπουν ποτέ απο την συλλογή μου.Για όσους δεν τα γνωρίζετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρέια εδώ για αποστολή δειγμάτων είτε μεσω email, είτε τηλεφωνικός.
Αυτά λοιπόν είναι τα νέα μου προιόντα skincare για το επόμενο διάστημα.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν απο την συγκεκριμένη εταιρεία?
Εώς την επόμενη ανάρτηση μου σας φειλώ γλυκά ...Χρύσα !!!

2 σχόλια:

  1. Δεν την ήξερα την εταιρεία...Η μάσκα πάντως με την σοκολάτα είναι πολύ δελεαστική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή