Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Beauty Haul No4 Iανουαριος 2015

Γεια σας κορίτσια .
Σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε αγορές προιόντων που έχω κάνει το τελευταίο διάστημα και θα σας μιλήσω για την γνώμη μου για τα προιόντα.
Αρχικά θα σας μιλήσω για τα μολύβια χειλιών απο την εταιρεία Essence και ένα καινούργιο μολύβι απο την εταιρεία Αden.

Αγαπημένα μολύβια πολλών κοριτσιών ,με παρα πολυ καλη απόδοση χρώματος (μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα και σαν κραγιόν χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη).Το ίδιο ακριβώς είναι και το μολύβι της Aden με την διαφορά οτι είναι λιγο πιο σκληρό αλλα εχει μεγαλητερη διάρκεια στα χείλη απο τα μολύβια της essence. Τα βρίσκετε σε όλα τα σταντ της essence σε  Ηondos Center καθώς και ηλεκτρονικά εδώ στην τιμή 1.29ευρώ.Το μολύβι της Aden  το βρίσκετε εδώ στην τιμή απο 7 εώς 4  ευρώ.
Δύο κραγιόν απο την εταιρεία Wet&Wild τα οποία  έχω λατρέψει..Ματ αποτέλεσμα με εξαιρετική απόδοση χρώματος και εξαιρετική διάρκεια στα χείλη.Δεν ξηραίνουν τα χείλη και σίγουρα θα αναζητήσω και άλλες αποχρώσεις στο μέλλον.Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι οτι το προιόν προεξέχει απο την συσκευασία και λερώνετε συνέχεια το καπάκι.Η τιμή τους είναι στα 6.50 ευρώ και τα βρήκα σε συνοικιακό κατάστημα της πόλης μου.
Άλλα δύο κραγιό μεγάλης διάρκειας απο την εταιρεία Catrise. Πρόκειτε για τα MADE TO STAY smoothing lip color 8h.Είναι ένα κραγιόν το οποίο συνδιάζει έντονη απόδοση χρώματος,μεγάλη δίαρκεια στα χείλη και τo λαμπερό αποτέλεσμα ενός  lip gloss.Το τέλειο κραγιόν για νυφικό μακιγάζ και οχι μόνο.Απλά τα λατρεύω αυτά τα κραγιόν και σίγουρα θα αγοράσω και τα υπόλοιπα χρώματα της συλλογής.Τα αγόρασα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα BeautyAz εδώ στην τιμή των 5.69ευρώ ,αλλά μπορείτε να το βρείτε και σε hondos center με stand της Catrice.

Άλλο ένα κραγιόν απο την εταιρεία sephora το οποίο το βρήκα σε εκπτωση 50% και η τελική του τιμή ητανε 3.25 ευρώ.Πρόκειτε για το ultra vinyl lip pencil No07 gorgeous peach.Πολύ ενυδατικό lipstick με ήπια απόδοση χρώματος αλλα παρα πολύ ενυδατκό.Θυμίζει μπάλμ χειλιών με πιο εντονη απόδοση χρώματος.Εγώ το χρησιμοποιώ σαν βάση για τα μάτ σταθερά κραγιόν και το αποτέλεσμα είναι παρα πολύ καλό.
Ένα Highlighter απο την εταιρεία H&M στην τιμή των 4.99ευρώ. Πολύ καλή απόδοση λάμψης και διάρκειας.Ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη απο ένα τόσο οικονομικό προιόν.
Η επόμενη αγορά μου είναι απο την εταιρεία Make up Forever η υγρή αδιάβροχη σκία ματιών. Η τιμή της με το -25% ήτανε γύρω στα 15 ευρώ και την αγόρασα απο τα sephora .Eίναι η αγορά για την οποία ψιλομετάνιωσα , οχι γιατί δεν έχω μείνει ευχαριστημένη απο το προιόν αλλα επειδή κατι παρόμοιο μπορείς να βρείς σε πιο οικονομική εταιρεία όπως ειναι ο Korres, maybelline k.a. Είναι η Aqua Matic ME-54.Πρόκειτε για πολύ σταθερή σκιά ,με αρκετή καλή απόδοση και λάμψη.
Βenefit they're real push-up liner πολυδιαφημιζόμενο eyeliner το οποίο με απογοήτευσε και ευτύχως που αγόρασα την συσκευασια travel size στα 10 ευρώ.Η σύσταση και η διάρκεια του ειναι καταπληκτική αλλα με την συσκευασία του έχω θέμα.Ξηραίνετε το προίον μπροστά στην μυτούλα και βγαίνουν κομματάκια προιόντος την ώρα που προσπαθείς να δημιουργήσεις λεπτή γραμμή(καταστροφηηηη).Θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να τελειώσει αλλα δεν θα αγοράσω την μεγάλη συσκευασία.
Τέλος θα κλείσω με ένα ένα baby lips της εταιρείας maybelline στην απόχρωση Peach Kiss και η τιμή του ήτανε γυρω στα 3.50 ευρώ σε σούπερ μάρκετ.Αρκετά ενυδατικό μπάλμ με ευχάριστο απαλό άρωμα και διακρητικό χρώμα.
Αυτα ήτανε μερικά απο τα καλούδια που αγόρασα το τελευταίο διάστημα.Εσείς έχετε καποια απο αυτά στην κατοχή σας? Θα χαρώ να μου γράψετε την άποψη σας :)
Εώς την επόμενη ανάρτηση μου σας φιλώ γλυκά ....Χρύσα!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου