Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

LIQUID LIPSTICK ADEN COSMETICS.... Review

Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου κραγιόν μακράς διάρκειας, και δεν ειναι άλλο απο το Liquid Lipstick απο την εταιρεία Αden Cosmetics.

Πρόκειτε για ένα εκρηκτικό προιόν όπως το χαρακτηρίζει η εταιρεία , νέας γεννιάς κραγιόν ,δερματολογικά ελεγμένο με απίστευτη διάρκεια στα χείλη.
Ανεξείτηλο κραγιόν, με βελούδινη υφή το οποίο προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη.
Η πλούσια γκάμα χρωμάτων,η οποία αποτελείτε απο 24  μάτ και γυαλιστερές αποχρώσεις ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας και το καθιστούν ένα κορυφαίο προιόν γέννους θυλικού.
Το επαναστατικό κατασκευής βουρτσάκι  βοηθάει στο να απλώνετε το προιόν ομοιόμορφα και μόνο με ένα πέρασμα η διάρκεια του να είναι για πάρα πολλές ώρες.
Παράγετε στην Ιταλία και είναι στα 7 ml.
 Ενδεικτικά σας δέιχνω καποια δείγματα για να δείτε την απίστευτη απόδοση χρώματος.
 
 
 
Θεωρώ οτι είναι ένα προιόν που δεν πρέπει να λείπει απο την τσάντα καμίας γυναικάς, και για τους επαγγελματίες είναι ένα εργαλείο το οπίο προσθέτει πόντους στην δουλειά τους.
Η τιμή του είναι στα 10 ευρώ και το βρίσκτε στην εταιρεία Αden Cosmetics.
Eσείς έχετε καποιό στην συλλογή σας?
Εώς την επόμενη ανάρτηση μου σας φιλώ γλυκά ....Χρύσα.!!!!
 
 

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνονται! Τι διάρκεια έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χωρις υπερβολη πανω απο 8 ωρες και ενω εχεις φαει ,εχεις πιει αυτο δεν πηγαινει πουθενα....μου εχει λυσει τα χερια στο μακιγιαζ για νυφες και δεν το αλλαζω με τιποτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Λια ειναι απο τα καλυτερα της αγορας και εχω δοκιμασει αρκετες εταιρειες μου εχουν λυσει τα χερια ειδικα στο νυφικο μακιγιαζ που εκει χρειαζομαστε αρκετη διαρκεια.

      Διαγραφή