Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Empties....Ήρθε η ώρα να πετάξω τις άδειες συσκευασίες.

Συνέχεια έχω στο μυαλό μου να μην πετάξω τις άδειες συσκευασίες για να μιλήσω για τα προιόντα που εχω χρησιμοποιήσει σε κάποια ανάρτηση ,αλλά συνέχεια κάνω το αντίθετο, τα πετάω και στην μετά συνειδητοποιώ τι έχω κάνει. Κατάφερα να κρατήσω καποιες συσκευασιες λοιπόν για να σας τις δείξω και να σας πω την γνώμη μου.

Bioderma – Sensibio H2O
Ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών σε μορφή νερού.Ένα εξαιτετικό προιόν το οποίο το αγοράζω συνέχεια .Έχω παρατηρήσει όμως οτι ορισμένες φορές μου ξηραίνει τα βλέφαρα,όχι πάντα και πιστεύω οτι ευθύνετε κάποιο προιόν μακιγιάζ που μου αφυδατώνει την περιοχή των βλεφάρων.
Άρωμα τύπου Poeme απο την Lancome
Το αγοράζω απο αρωματοπωλείο της Θεσσαλονίκης (κέντρο) στην τιμή των 10 ευρώ τα 50 ml
To συγκεκριμένο άρωμα το αγοράζω εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον .Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και πάντα υπάρχει backup στο συρταρι μου.
Advance Techniques daily shine
Serum για τις ξηρές άκρες των μαλλιών απο την εταιρεία Avon.Eίναι σιλικονούχο και προσφέρει αρκετή προστασία στις άκρες των μαλλίων.Τα είχα αγοράσει σε προσφορά των δυο προιόντων αλλα δυστηχώς δεν θυμάμαι την τιμή.Αρκετά καλό προιόν απλά δεν θα το ξανά αγοράσω σύντομα γιατί έχω στην κατοχή μου άλλα προιόντα που πρέπει να τελειώσω.
Bioten perfect hands SOS
Ενυδατική κρέμα χεριών με 5% UREA και έλαιο argan oil.Tην αγόρασα τα χριστούγεννα σε προσφορά ενα + ένα δώρο στην τιμή των 3.50 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.Αυτήν την κρέμα χεριών θα την αγοράζω συνέχεια απλά την λατρεύω γιατι προσφέρει άμεση ενυδάτωση,έχει εξαιρετικό απαλό άρωμα ,δεν είναι λιπαρή και απορροφάτε άμεσα.Τι άλλο να ζητήσω απο μια κρέμα χεριών ?
Opsis Therapy Lift Antiwrinkle Eye Cream
Aνιρυτιδική κρέμα ματιών απο την εταιρεία Julitte Armand.Αγαπημένη κρέμα ματιών που απο την πρώτη χρήση νιώθεις την διαφορά στην υφή της επιδερμίδας,Δεν θα πώ οτι μου εξαφάνησε τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας  , αλλά παρατήρησα αισθητή μείωση των γραμμών και η περιοχή εδειχνε πιο ξεκούραστη.Εννοείτε οτι θα την ξανα αγοράσω. Η τιμή της είναι στα 45 ευρώ αλλα θέλω να επενδύω σε καλές κρέμες για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.Η διαρκεια της ήτανε 4 μήνες (συνεχή χρήση πρωί -βράδι).
Sun film Face gel spf30 
Τελείωσα ακόμη μια αντιλιακή κρέμα προσώπου (χρησιμοποιώ και το χειμώνα λόγω ευαισθησίας σε πανάδες).Το δέρμα μου ανήκει στα ευαίσθητα με πολύ έντονη εφίδρωση τους καλοκαιρινούς μήνες και με έντονους ερεθσμούς κατα την περιόδου του χειμώνα.Για τον λόγο αυτό δεν αλλάζω κρέμες προσώπου εύκολα .Η συγκεκριμένη είναι μια απαλή κρέμα με χρώμα για μεικτές λιπαρές επιδερμίδες (συνιστάται ακομη και για τα πολύ λιπαρά δέρματα )η οποία απορροφάτε παρα πολύ ευκολα.Την χρησιμοποιώ τα τελευταια τρία χρόνια και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη.
Βiotherm - Aquasource 15 ml
Η συγκεκριμένη κρέμα ήτανε δώρο σε κάποιο περιοδικό και μου δόθηκε η δυνατότητα να την δοκιμάσω.Ενυδατική κρέμα σε μορφή τζέλ για μεικτές -λιπαρέ επιδερμίδες.Την θεωρώ απο τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες για όλες τις ηλικίες και την καλύτερη βάση πριν απο το make-up.Αφήνει την επιδερμίδα τόσο απαλή,δροσερή με μια αίσθηση φρεσκάδας.Όταν την χρησιμοποιούσα το βράδι το επόμενο πρωί η επιδερμίδα μου ήτανε βελούδινη.Ειμαι πολύ ενθουσιασμένη με την συγκεκριμένη κρέμα,θα την αγοράσω σε κανονικό μέγεθος και νομίζω οτι θα ύπαρχει μονιμα στην συλλογη μου.
Wild rose -Aγριο τριαντάφυλλο KORRES.
Η συγκεκριμένη κρέμα μαζί με την επανορθωτική μάσκα ύπνου της ίδιας σειράς ήτανε σε συσκευασία δώρου στην τιμή των 15,50 ευρώ απο ηλεκτρονικό φαρμακείο.Τις δοκίμασα για να έχω άποψη αλλα δυστηχώς δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη απο την κρέμα προσώπου.Δεν πρόσφερε τίποτα στην επιδερμίδα μου ,ουτε καν την απαραίτητη ενυδάτωση.Αντίθετα η μάσκα ύπνου είναι καταπληκτική.Προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στο πρόσωπο,και δείχνει πιο ήρεμο και ξεκούραστο.
Facial scrub -Frezyderm 15ml
Άλλο ένα δοκιμαστηκό προιόν το οποίο ήτανε δώρο μέσα στην συσκευασία με την κρέμα ματιών eye balm( δειτε την σχετική αναρτηση εδώ).Δεν έχω λόγια για το συγκεκριμένο πήλινγκ.Καθαρίζει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα τόσο ενυδατωμένη που δεν χρειάζετε ουτε κάν η χρήση κρέμας.Ειναι στην λίστα μου για αγορά του κανονικού προιόντος και θα μιλήσω αναλυτικότερα σε επόμενη ανάρτηση.
La petit Marseillais
Γαλάκτωμα σώματος με εξαιρετικό άρωμα,υπερισχύει του βούτηρου καρυτέ έναντι του χαμομιλιού,με ήπια ενυδάτωση .Το άρωμα του έχει διάρκεια σε αντίθεση με την ενυδάτωση που προσφέρει.
Τελος θα κλείσω με τα Antiwrinkle eye gel patces απο την εταιρεία Beauty Formula. Aντιρυτιδικά επιθέματα για την περιοχή των ματιών τα οποία τα αγόρασα απο τα hondos center στα 4.18 ευρώ.Ένα προιόν που σίγουρα θα ξανα αγοράσω .Προσφέρει ενυδάτωση και αισθητή μείωση των ρυτίδων .Τα χρησιμοποιώ δυο φορές την εβδομάδα ολη την νύχτα και είναι το τρίτο κουτί που εχω αγοράσει.Είναι απο τα προιόντα που θα αγοράζω συνέχεια.
Εσείς έχετε δοκιμάσει καποια απο αυτά τα προιόντα?
Ποια είναι η δική σας άποψη?
Εώς την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ γλυκά ....Χρύσα :)



4 σχόλια:

  1. Το Bioderma είναι αγαπημένο μου. Πάντα δύο δύο τα αγοράζω να έχω! Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά διάβασα πρόσφατα και αλλού καλά λόγια για το scrub της Frezyderm και το έχω στην wishlist μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια δεν εχω λογια για το συγκεκριμενο πηλινγκ,αφηνει το δερμα τοσο απαλο και ενυδατωμενο που μετα δεν χρειαζετε να βαλεις ουτε καν μια ενυδατικη κρεμα,φυσικα με την χρηση μασκας το αποτελεσμα απογειωνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία συμφωνώ απόλυτα.. με τη bioderma σχέση ζωής..χαχαχα! είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.. για τη Frezyderm δεν ξέρω προσωπικά αλλά μια φίλη μου έλεγε καταπληκτικά λόγια για το scrub .. Χρύσα περιμένουμε πως και πως να μας πεις περισσότερα!! Προσωπικά και λόγω υποχρεώσεων και κυρίως επειδή βρίσκω ποιο καλές τιμές, αγοράζω online όλες τις κρέμες προσώπου μου , εσείς; Τελευταία ανακάλυψα το goadvance που έχει τρομερή εξυπηρέτηση.. αν σας ενδιαφέρει σας το στέλνω: http://www.goadvance.gr/peripoiisi-proswpoy/kremes-proswpoy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο εχω αγορασει σε κανονικη συσκευασια το scrub και οντως ειναι απο τα καλυτερα τις αγορας.Και εγω προτιμω πλεον της online αγορες λογο τιμων.Ευχαριστω πολυ για την προταση θα το τσεκαρω σιγουρα....συντομα θα ανεβασω αναλυτικο ποστ για το πηλινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή