Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πινέλα μακιγιάζ !!! Review!!!

Σημερα παρέλαβα τα νέα μου πινέλα και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ήθελα να σας τα δείξω και να σας μιλήσω για αυτά.
Παντα αγοράζω πινέλα με φυσική τρίχα , γιατί θεωρώ οτι όταν ασχολείσε με επαγγελματικο μακιγιάζ πρέπει να έχεις στα χέρια σου καλά και ποιοτικά εργαλεία για να είσαι 100% σίγουρη για την απόδοση του.Στην συλλογή μου έχω πινέλα απο όλες τις επαγγελματικές εταιρείες απο τα πιο ακριβά εώς και τα πιο φθηνά.Μετά απο την παρότρυνση ενός συναδέλφου λοιπόν αποφάσισα να κάνω μια παραγγελία απο το ebay και να πάρω καποια οικονομικά πινέλα για δοκιμή.Αυτά που μου πρότεινε ο συνάδελφος ήτανε συνεχώς sold out οπότε παρείγγειλα κάποια άλλα παρόμοια.Αν και πάρα πολύ φθηνά (γύρω στα 5 ευρώ ) δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.Μαδούσανε απο το πρώτο καθάρισμα και το χειρότερο δεν συγκρατούσανε την σκιά με αποτελεσμα να γεμίζει ολη η επιφάνεια του ματιου σκόνη.
Σε μια ανάρτηση της σελίδας Secret Beauty Shop  είδα κάποια πινέλα τα οποία μοιάζανε καταπληκτικά με αυτά που ήθελα να αγοράσω αρχηκά απο το ebay.Δεν έχασα την ευκαιρεία και έδωσα την παραγγελία μου.
Πρόκειτε λοιπόν για 9 πινέλα τα οποία τα 5 είναι για το πρόσωπο και τα 4 για τα μάτια.
Η υφή τους ειναι τόσο απαλή και επειδή δεν μπορούσα να κρατηθώ δοκίμασα ένα αφού πρώτα το καθάρησα για να δώ την απόδοση τους.Δεν έχω λόγια ,η ποιότητα τους ειναι καταπληκτική και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή την αγορά.Το ένα πινέλο προσώπου είναι καθαρά για κοψίματα και τα αλλα 4 πινέλα είναι πολυχρηστικά.Μπορείτε να τοποθετήσετε το μεικ απ,το κονσίλερ,το ρουζ την πούδρα ακόμη και το bronzer για να κάνετε τα κοψίματα. Τα υπόλοιπα 4 είναι για τα μάτια όπου μπορείτε να κάνετε τοποθέτηση τις σκιάς και blending.
Η τιμή τους είναι στα 15,30 ευρώ για το σέτ των 8 πινέλων (4 προσώπου & 4 ματιών) και στα 9,80 ευρώ το πινέλο για κοψίματα και μπορείτε να τα βρέιτε στο site Secret Beauty Shop εδώ.
Εσείς έχετε στην κατοχή σας σχετικά οικονομικά πινέλα? Ειστε ευχαριστημένες?
Εώς την επόμενη ανάρτηση μου σας φιλώ γλυκά ....Χρύσα.!!!!

12 σχόλια:

  1. παρακαλω Αναστασια μου εχω γράψει την αληθεια και μονο ,δεν κανω διαφημιση αν δεν εμεινα ικανοποιημενη θα το ανεφερα στα προιοντα που δεν με αφησανε ικανοποιημενη. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είχα πάρει κάποια απο ebay και αρχικά ήμουν πολυ ευχαριστημένη..τώρα άρχισαν να μου κάνουν νερα..μαδανε υπερβολικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα δικα μου ευτυχως μου το δειξανε απο την πρωτη χρηση οτι ητανε για πεταμα.Μαδουσανε και δεν κρατουσανε επανω το υλικο μιλαμε για πολυ χαλια και τα πεταξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία φαίνονται και για να σου άρεσαν εσένα που είσαι επαγγελματίας σίγουρα θα είναι καλά! Εγώ μόνο ένα σετ αγόρασα μία φορά απο επαγγελματική εταιρεία και δεν ήταν ιδιαιτέρως οικονομικά αλλά δεν χρειάζομαι περισσότερα. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου σιγουρα αν τα θελεις για ιδιοτικη χρηση ενα σετ ειναι αρκετο.φιλακια πολλα :)

      Διαγραφή
  5. Δεν το βρίσκω του προσώπου είναι sold out;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειρηνη μου σου βαζω το ling εδω...υπαρχουν ακομη...http://www.secret.com.gr/index.php/online-store/makigiaz/%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα τα βρεις στα πινελα μακιγιαζ στο e-shopτης εταιρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα Χρυσα....πολυ καιρο τωρα εψαχνα για οικονομικα κ καλα πινελα μακιγιαζ κ τυχαια επεσα πανω στο blog σου.πολυ ωραια φαινοντα κ σκεφτομαι να τα παραγγειλω γι αυτο θα ηθελα να σε ρωτησω,αν μπορεις βεβαια να μου πεις εαν σε αυτο το σετ περιλαμβανει και πινελο stipple.εκ των προταιρων!!!
    Αρετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aρετη μου οχι δεν εχει ειναι 4 πινελα ματιων και τεσσερα προσωπου οπου μπορεις να τα αγορασεις και μεμονομενα τα σετ αν θελεις ρωτησε την Αναστασια μηπως εχει απο αλλη εταιρεια.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ'ευχαριστω πολυ Χρυσα για την αμεση απαντηση σου!!!Σιγουρα θα το παρω το σετακι γιατι μου αρεσε πολυ που ειναι κ οικονομικο κ καλο κ θαπαρω κ το πινελακι το stipple.Συνεχισε ετσι!!!Αρετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή